1461 Trabzon Kayseri Erciyes'e hazırlanıyor

Nevşehir Avanos Avrasya Otel'de kampa giren 1461 Trabzon, pazar günü Kayseri Erciyesspor ile Kadir Has Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.   Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta müsabakasında Sivas Belediyespor ile deplasmand

1461 Trabzon Kayseri Erciyes'e hazırlanıyor
Nevşehir Avanos Avrasya Otel'de kampa giren 1461 Trabzon, pazar günü Kayseri Erciyesspor ile Kadir Has Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta müsabakasında Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Trabzon temsilcisi, pazar günü PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Kadir Has Stadı'nda oynayacağı maç için Trabzon'a dönmeyerek Nevşehir Avanos Avrasya Otel'de kampa girdi.
 
Bu maçın hazırlıklarına ara vermeden burada başlayan 1461 Trabzon, Teknik Sorumlu Sinan Akçay yönetiminde bugün gerçekleşen antrenmanda Sivas Belediyespor maçında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, yedek oyuncular ise pas çalışması yaptı.
 
Oyuncular ardından taktik çalışarak antrenmanı tamamladı. 1461 Trabzon yarın yapacağı antrenmanla K.Erciyesspor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
 
ergn4601.jpg
 
ergn4607.jpg
 
ergn4618.jpg
 
ergn4636.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler