1461 Trabzon ilk transferini yaptı

Mersin İdmanyurdu’ndan transfer ettiğimiz forvet oyuncusu Abdullah Halman kulübümüzle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlumuz Yavuz Şanver, Abdullah’ın kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Abdullah takımımıza dire

1461 Trabzon ilk transferini yaptı

Mersin İdmanyurdu’ndan transfer ettiğimiz forvet oyuncusu Abdullah Halman kulübümüzle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlumuz Yavuz Şanver, Abdullah’ın kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “Abdullah takımımıza direkt olarak katkı yapabilecek, ileriye dönük büyük beklentiler içerisinde olduğumuz bir futbolcu. Kendisini kadromuza katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Transfer camiamıza hayırlı olsun” dedi.
 
1987 doğumlu forvet Abdullah ise 1461 Trabzon’la sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “1461 Trabzon PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren çok iyi bir takım. Bu takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
 
Abdullah attığı imzanın ardından akşam saatlerinde takımımızın Antalya kampına dahil oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor