1461 Trabzon ilk puanını aldı

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 3. Karşılaşmada 1461 Trabzon Sivasspor mücadelesi 1-1 beraberlik ile sona erdi.Ziraat Türkiye Kupasında sergilediği mükemmel futbol ile Galatasaray’ı Türk Telekom Arena’da 2-1 mağlup ederek gruplara kalan 1461 Trabzon grup ma

1461 Trabzon ilk puanını aldı

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 3. Karşılaşmada 1461 Trabzon Sivasspor mücadelesi 1-1 beraberlik ile sona erdi.

Ziraat Türkiye Kupasında sergilediği mükemmel futbol ile Galatasaray’ı Türk Telekom Arena’da 2-1 mağlup ederek gruplara kalan 1461 Trabzon grup maçlarında da iyi futbolunu sürdürüyor.  Bordo Mavililer  sergilediği güzel futbolunu bir türlü skora yansıtamadı. 1461 Trabzon bu akşam evinde oynadığı  Sivasspor karşılaşmasında talihsizlikler yakasını bırakmadı.

Takım arkadaşı Caner ile çarpışan ve kaşı açılan Mustafa Akbaş'ın zorunlu olarak değiştirilmesi ve Mustafa’nın yerine giren Göksu’nun talihsiz bir şekilde kendi kalesine gol atması 1461 Trabzon’da moral ve motivasyonu düşürdü.

 1461 Trabzon, Sivasspor ile oynadığı karşılamadan 1 puan alarak gruptan çıkma şansını matematiksel olarak devam ettirdi. 

Sivasspor 1-1’lık beraberlik ile gruptaki puanını 4’e çıkarırken. 1461 Trabzon ise grupta oynadığı 3 karşılaşmadan ilk puanını çıkararak grupta 1 puan ile son sırada yer aldı.

Öte yandan 1461 Trabzon'a bir puan getiren gol  89.dakikada Kadirle gelirken bu gol 1461 Trabzon'un guruplarda attığı ilk gol olarak tarihe geçti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor