1461 Trabzon iddialı

Geçtiğimiz hafta içerisinde deplasmanda Hacettepe ile golsüz berabere kalan İkinci Lig Beyaz Gruptaki takımımız 1461 Trabzon, yarın Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda Fethiyespor'u konuk edecek.Saat 13.00'da başlayacak olan bu karşılamayı İstanbul bölgesinden

1461 Trabzon iddialı

Geçtiğimiz hafta içerisinde deplasmanda Hacettepe ile golsüz berabere kalan İkinci Lig Beyaz Gruptaki takımımız 1461 Trabzon, yarın Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda Fethiyespor'u konuk edecek.

Saat 13.00'da başlayacak olan bu karşılamayı İstanbul bölgesinden Adnan Güngördü yönetecek. Bordo-Beyaz-Mavili takımımızda bu maç öncesinde sakat olan Emrullah, Mustafa ve sarı kart cezalısı Batuhan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kulüp Başkanımız Şaban Bülbül, taraftarları yarın oynanacak bu karşılaşmaya davet ederek, "Seyircimizin desteği ile önce 3 puan alıp ardından yeni galibiyetlere başlayacağız" dedi.

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

1461 Trabzon olarak artık taraftarların gönlünü alacaklarını belirten Başkan Bülbül, "İnşallah Fethiyespor'u yenip bir 3 puan alarak yeniden çıkışa geçeriz. Ondan sonra seriye bağlayarak üst sıralardaki yerimizi alırız" diye konuştu. Bülbül, "Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın teknik heyet ve futbolcularımın rakibimiz karşısında ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına yürekten inanıyoruz.  Çünkü takımdaki herkes en iyisini yapmaya çalışıyor. Futbolcularımız sahada yüreklerini ortaya koyarak oynayacaklar. Bundan hiç bir şüphem yok" diye konuştu.

İLK 5 İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

"Fethiyespor maçında Taraftarlarımıza ihtiyacımız var" diyen Bülbül sözlerini şöyle sürdürdü; "Taraftarlar olduğu zaman her şey güzel oluyor. Seyirci olmayan yerde hiçbir şeyin tadı anlamı olmuyor. Taraftarlarımız bu maça gelirse ve bizi 90 dakika desteklerse çok seviniriz. Bizde onlara galibiyet sevinci yaşatmak için elimizden gelen her türlü gayreti gösterip 3 puanı almak istiyoruz. 1461 Trabzon olarak taraftarlarımıza önem veriyoruz. Onlarında bize önem verip Fethiyespor karşılaşmasında bizi desteklemelerini bekliyoruz. Çünkü bu maçta alacağımız üç puanla ilk 5 iddiamızı sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler