1461 Trabzon hedefi belirledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, ilk yarıyı ilk 5 takım içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.Demir, hedefleri doğrultusunda hafta sonu sahalarında Keçiörengücü ile yapacakları karşılaşmadan galip

1461 Trabzon hedefi belirledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, ilk yarıyı ilk 5 takım içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Demir, hedefleri doğrultusunda hafta sonu sahalarında Keçiörengücü ile yapacakları karşılaşmadan galip ayrılmaları gerektiğini belirtti.

Zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade eden Demir, "Sahamızda kazanmak istiyoruz. Hedefimiz belli. Üst gruptan kopmamaya çalışıyoruz. İlk yarının sonuna kadar ilk 5 takım içerisinde yer almak istiyoruz" dedi.

Puan cetvelinde bir puan farkla Keçiörengücü'nün üstünde yer aldıklarını vurgulayan Demir, "Hemen hemen aynı hedefler doğrultusunda yarışıyoruz. Her iki takım için de zor bir maç olacak. İyi bir futbol ortaya koyarak sonuca gitmeye çalışacağız" diye konuştu.

Sakatlıkları devam eden Yaser ve Furkan'ın Keçiörengücü maçında forma giyemeyecekleri bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler