1461 Trabzon galip gelmek istiyor

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Kocaelispor deplasmanına gidecek olan 1461 Trabzon'un başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta da galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.  Alemdar, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahala

1461 Trabzon galip gelmek istiyor

Spor Toto 2. lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Kocaelispor deplasmanına gidecek olan 1461 Trabzon'un başkan yardımcısı Sebahattin Alemdar, bu maçta da galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

 

Alemdar, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Tokatspor'u yenerek ikinci yarıda ilk galibiyetlerini aldıklarını belirterek, ''Galip geleceğimizin sinyalini vermiştik. Bu hafta da bizim için zorlu geçeceğine inandığımız Kocaelispor deplasmanına gideceğiz. Ligde kolay maç kalmadı, hele de düşme hattında yer alan bir ekip olarak her maçımız zor geçecek. Kocaelispor maçı da bunlardan birisi olacak'' dedi.

 

Kaybedilecek puan ve puanların çok değerli olduğu haftalara girdiklerini ifade eden Alemdar, ''Ligde kalmak için çırpınan takım olarak bizim kaybedecek puan lüksümüz kalmadı. İkinci yarı mağlup olduğumuz şansız maçlarla puan kaybetme kredimizi tüketmiş durumdayız. Her maçımıza galibiyet için çıkmak zorundayız. Kocaelispor maçı da bu maçlardan biri olacak. Tokatspor maçında olduğu gibi bu maçta da galip gelerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor