1461 Trabzon galibiyet peşinde

Haber61 – Spor Servisi – 1461 Trabzon'da Teknik Patron Zıvalıoğlu, Yeni Malatyaspor'un üstesinden geleceğiz "Oyuncularımız taraftarlarımızın desteğiyle bir futbol resitali sunacak ve maçı kazanmasını bileceklerdir. Özellikle böylesine önemli maçlarda tara

1461 Trabzon galibiyet peşinde

Haber61 – Spor Servisi – 1461 Trabzon'da Teknik Patron Zıvalıoğlu, Yeni Malatyaspor'un üstesinden geleceğiz "Oyuncularımız taraftarlarımızın desteğiyle bir futbol resitali sunacak ve maçı kazanmasını bileceklerdir. Özellikle böylesine önemli maçlarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz"

İZİN SONA ERDİ

Geçen haftayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kapatan İkinci Lig Beyaz Gruptaki temsilcilerimizden 1461 Trabzon, bir günlük izin ardından bugün hafta sonu konuk edeceği Malatyaspor maçı hazırlıklarına kaldığı yerden başladı. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yapılan idmanda, futbolcular ısınma koşusu yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi. İdman sonrasında açıklama yapan, teknik patron Zıvalıoğlu, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ancak bu zorlu karşılaşmanın üstesinden gelecek güçte olduklarını söyledi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Yeni Malatyaspor'un 43 puanla lider Ümraniyespor bir puanla gerisinde yer aldığını hatırlatan Zıvalıoğlu "Rakibimiz ligin en güçlü takımlarından birisi. Gücünü çok iyi biliyoruz. Oyunumuzu sahaya iki yönlü olarak yansıtmaya başladık. Bizim bir hedefimiz var, her hafta adım adım ilerlemek istiyorsak kazanmamız gereken bir maç" dedi.

Yeni Malatyaspor'u çok iyi analiz edeceklerini ifade eden  Zıvalıoğlu, "Oyuncularımız taraftarlarımızın desteğiyle bir futbol resitali sunacak ve maçı kazanmasını bileceklerdir. Özellikle böylesine önemli maçlarda taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile rakibimizi evine puansız göndererek Tarsus İdman Yurdu maçında yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bunun içinde Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaya tüm Trabzon futbol sevenleri bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor