1461 Trabzon Fetih yapmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Zafer Hızarcı, iyi oyun oynayıp 3 puan alarak Trabzon'a dönmek istediklerini söyledi. Hızarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takı

1461 Trabzon Fetih yapmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da teknik direktör Zafer Hızarcı, iyi oyun oynayıp 3 puan alarak Trabzon'a dönmek istediklerini söyledi.

Hızarcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zorlu bir dönemden geçtiklerini belirterek, ''Ligin alt sırasından kurtulma mücadelesi veren bir ekibiz. Bu hafta sonu da Fethiyespor deplasmanına gideceğiz. Bu maçta iyi oyun oynayıp 3 puan alarak Trabzon'a dönmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle çıkışa geçeceğimize inanıyoruz'' dedi.

Galip gelmeleri halinde zorlu maçlar öncesi moral da bulmuş olacaklarını ifade eden Hızarcı, ''Sakat oyuncumuzun olması çok da önemli değil. Önemli olan sahaya çıkacak oyuncuların kazanma arzusudur. Futbolcularımızın değişimi ve gelişimini sağlamanın yanında, ligi bulunduğumuz konumdan çok daha iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor