1461 Trabzon destek istiyor

PTT 1. Lig’in 31. Haftasında sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan 14621 Trabzon’da Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı umutlarını kaybetmelerini gerektirecek bir tablo olmadığını ifade etti.   Taraftarların Hüseyin Avni Aker stadını dolduracakları

1461 Trabzon destek istiyor
PTT 1. Lig’in 31. Haftasında sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan 14621 Trabzon’da Başkan Yardımcısı Adnan Tonyalı umutlarını kaybetmelerini gerektirecek bir tablo olmadığını ifade etti.
 
Taraftarların Hüseyin Avni Aker stadını dolduracaklarını ve takıma gerekli desteği sağlayacaklarını belirten Tonyalı, puan durumuna göre umutlarını kaybetmelerini sağlayacak bir tablonun olmadığını, Taraftarların bu kritik günlerde yanlarında olmasını istediklerini, Göztepe karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmak için taraftarlardan destek istediklerini sözlerine ekledi.
 
Öte yandan 1461 Trabzon’un Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışa çıkarıldığı öğrenilirken, bilet fiyatlarının Maraton tribünü için 1.5 TL, kapalı tribün için 3 TL, VIP tribün için ise 6 TL’den satıldığı açıklandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler