1461 Trabzon çıkış arıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Süleyman Yurduseven, rakipleri karşısında galip gelerek, yükselişe geçmek istediklerini söyledi.Yurduseven, AA muhabirine yaptığ

1461 Trabzon çıkış arıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Süleyman Yurduseven, rakipleri karşısında galip gelerek, yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Yurduseven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Hafta başından beri bu maç için iyi hazırlandık. Maç öncesi bu sezon ilk kez takımı kampa aldık'' dedi.

İkinci yarı henüz galip gelmeyi başaramadıklarını ifade eden Yurduseven, şöyle devam etti:

''Kaybettiğimiz puanlarla ligin alt sıralarına doğru geriledik. Artık bırakın mağlup olmayı, 1 puan dahi kaybetme lüksümüz kalmadı, 1 puanın da hesabını yapmaya başladık. Küme düşme potasından kurtulma mücadelesi veren ekip olarak, Balıkesirspor karşısında 3 puan almalıyız. Kendi sahamızdaki maçlarda kayıp vermemeliyiz. Önümüzde, kaderimizi belirleyecek 9 final maçımız var. Bunlardan ilki Balıkesirspor maçı. Balıkesirspor karşısında galip gelerek, yükselişe geçmek istiyoruz. Futbolcularımız da bunun bilincinde. Balıkesirspor maçından 3 puan alacakları sözü verdiler. Bu galibiyetle bozuk olan moralimizi bir nebze olsun düzeltmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor