1461 Trabzon belediyeye mi devredilecek?

Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon'un Süper Lig'e yükselmesi halinde nasıl bir yol izleneceği belirsizliğini koruyor.Statü gereği Trabzonspor'la aynı ligde mücadele etmesi mümkün olmayan 1461 Trabzon için iddialar ise bitmek bilmiyor. Son dönem

1461 Trabzon belediyeye mi devredilecek?

Trabzonspor'un pilot takımı olan 1461 Trabzon'un Süper Lig'e yükselmesi halinde nasıl bir yol izleneceği belirsizliğini koruyor.

Statü gereği Trabzonspor'la aynı ligde mücadele etmesi mümkün olmayan 1461 Trabzon için iddialar ise bitmek bilmiyor. Son dönemde 1461 Trabzon'un Süper Lig'e yükselmesi halinde kulübün Trabzon Belediyesi'ne devredilerek Gaziantep Büyük Şehir Belediyesi gibi bir kimlikle yola devam edeceği iddiası ortaya atıldı.

Ortaya atılan bu iddia üzerine Haber61.net'e açıklamada bulunan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu iddayı kesin bir dille yalanlayarak " 1461 Trabzon'un Trabzon Belediyesi'ne devredilmesi gibi bir durum söz konusu değil.  Belediyemizin maddi açıdan da bu durumu kaldırması olanaksız. Trabzonspor'umuza desteğimiz her zaman sürecektir ancak bu konuda böyle bir çözüm konusu gündemde  yok" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu'nun da 1461 Trabzon konusunda açık kapı bırakmaması üzerine Trabzonspor yönetiminin nasıl bir çözüm üreteceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor