1461 Trabzon antremanları sürdürüyor

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINPTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor.Dün akşam Belek’teki Papillon Belvil Otel’e yerleşen Karadeniz ekibi, kamptaki ikinci çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Teknik direk

1461 Trabzon antremanları sürdürüyor

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor.

Dün akşam Belek’teki Papillon Belvil Otel’e yerleşen Karadeniz ekibi, kamptaki ikinci çalışmasını bugün gerçekleştirdi. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde otelin sahasında yapılan antrenmanı Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerden Mehmet Tunç da izledi.

1461 Trabzon Kulübü Asbaşkanı Coşkun Kantekin’den takımın son durumuyla ilgili bilgi alan Sadri Şener,yaptığı açıklamada, “1461 Trabzon takımımızın performansından çok memnunum. PTT 1. Lig’in bilinen en önemli takımlarından biri durumunda. Tabi en büyük havayı Galatasaray’ı kupadan eleyerek yaptılar. Bütün Türkiye bu takımı tanıdı. Takımın yaş ortalaması 21-22 civarında. Biz de onlara elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Daha iyi olur inşallah” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ara transferde kendilerinden Türk oyuncu istediğini kaydeden başkan Şener, “İstediğimiz gibi Türk oyuncu bulma konusunda da sıkıntılar yaşıyoruz ama yine de araştırmalarımız sürüyor” diye konuştu.

1461 Trabzon takımı futbolculardan Abdullah Karmil, Trabzon’daki 5 günlük yoğun çalışma temposunun ardından Antalya’ya geldiklerini belirterek, “Bir hafta da burada kamp yapacağız. Bugünkü antrenmandan belli olduğu üzere burası da bir hayli zorlu geçecek. Çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzde Fenerbahçe maçıyla başlayacak bir aylık çok zorlu bir süreç var. Bu maçlara çok iyi hazırlanmamız lazım. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Trabzon şehri için de çok önemli olduğu için bu maça çok önem veriyoruz. Fenerbahçe büyük bir takım. Ligde ve Avrupa’da durumları belli. Biz elimizden geleni yapıp Galatasaray’dan sonra Fenerbahçe’yi de yenmek için uğraşacağız. Kendi sahamızda iyi bit mücadele verip bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Futbolculardan Eren Albayrak ise ligin ilk yarısını beklentilerin üzerinde tamamladıklarını ifade ederek, “Bizim de sezon başında belirlediğimiz bir hedefimiz vardı. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar ilerlemek istiyorduk. Gruplara kaldık. Bizim için iyi bir anı olacak inşallah. Antalya kampında iyi bir çalışma dönemi geçirip ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. İkinci devrenin daha yoğun geçeceğini bildiğimiz için iyi çalışıyoruz. İlk maçımızı Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe büyük bir takım ama bizim için güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Trabzonspor Kulübü’ne bağlı bir takımız. Elimizden geleni yapacağız. Bulunduğumuz yerin kıymetini bilmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Antalya kampının daha ilk günden ağır bir antrenmanla başladığını kaydeden takımın ikinci kaptanı Sercan Kaya da, “Zaten biz takım olarak koşmaya dayalı mücadeleci bir ekibiz. Bu yüzden ağır idmanlardan geçmemiz lazım. Ocak ayında maç trafiği açısından çok sıkışık bir döneme gireceğiz. Öncelikli hedefimiz lig ama kupada da Trabzonspor armasına layık olacak futbol oynamaya çalışıyoruz. Pilot takımın gereklerini yapmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe maçında sahaya öncelikle kazanmak için çıkacağız. Galatasaray maçında gösterdiğimiz mücadeleyi , takımdaşlığı sahaya yansıtırsak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Fenerbahçe büyük bir takım, biz de büyük bir camiayız. Galatasaray maçındaki gibi birbirimize yardım edersek Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Antrenmana izinli olan Sefa, Ofoedu ve Jebrin katılmazken, sakatlığı bulunan Eren Albayrak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

1461 Trabzon, kamptaki ilk hazırlık maçını yarın akşam Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor ile oynayacak.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler