1461 Trabzon Alanya maçı için iddialı!

1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, Alanyaspor'dan 3 puan alacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.   PTT 1. Ligi'nin 10. hafta karşılaşmasında perşembe günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalar

1461 Trabzon Alanya maçı için iddialı!
1461 Trabzon Asbaşkanı Nihat Demir, Alanyaspor'dan 3 puan alacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.
 
PTT 1. Ligi'nin 10. hafta karşılaşmasında perşembe günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. 
 
Alanyaspor ile oynayacakları maçın kolay olmayacağını belirten Demir, "Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bizim gücümüz de ortada. Benim inancım tam, şampiyonluk yaşadığımız Alanya Oba Stadı'nda Alanyaspor karşısında 3 puan alıp Trabzon'a mutlu bir şekilde döneceğiz" diye konuştu. 
 
Gün geçtikçe takımın üzerine koyduğunu ifade eden Asbaşkan Demir, "Geçmişte oynadığımız karşılaşmalarda şansız puanlar kaybettik. Fakat lige artık tamamen ısındık. Hiçbir takımdan da çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsin" şeklinde konuştu. 
 
Demir, "Ben futbolcularımıza ve teknik yönetimimize bu maçta çok güveniyorum. Bu zorlu maçtan yüzlerinin akıyla çıkacaklarına inanıyorum. Bunda da hiç bir kuşkum yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor