1461 Trabzon adım adım ilerliyor

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu   "ADIM ADIM İLERLİYORUZ"    PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında Altınordu'yu deplasmanda 1-0 mağlup ederek milli araya moralli giren 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, rakipl

1461 Trabzon adım adım ilerliyor
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu açıklamalarda bulundu
 
"ADIM ADIM İLERLİYORUZ"
 
 PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında Altınordu'yu deplasmanda 1-0 mağlup ederek milli araya moralli giren 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, rakiplerinin sahasının bakımda olması nedeniyle Denizli'de İzmir temsilcisi Altınordu ile oynadıkları maçı kazanmanın ve milli araya moralli girmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.
 
Lig takımı olma yolunda adım adım ilerlediklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Eksik kaldığımız maçta üç puan alan taraf olduk. Çok iyi mücadele ettik. Takımım maçı kazanma istediğinden, hem de isteme istediğinden çok memnunum. Bu hırs futbolculara hak ettikleri üç puanı getiriyor" dedi.
 
Milli arayı çok iyi değerlendireceklerini ifade eden Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, "Adana Demirspor ile kendi sahamızda oynayacağımız zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına üç günlük aradan sonra bu akşam yapacağımız antrenmanla başlayacağız. İyi bir hazırlık döneminden geçerek Adana Demirspor maçına hazır hale geleceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor