1461 Trabzon 3 hafta sonra

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Keçörengücü’nü 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon, ligde 3 hafta aradan sonra galip geldi.Kulüp asbaşkanı Nihat Demir, zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, "3 haftadır kazanamıyorduk. Bu maçla galibiyet

1461 Trabzon 3 hafta sonra

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Keçörengücü’nü 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon, ligde 3 hafta aradan sonra galip geldi.

Kulüp asbaşkanı Nihat Demir, zorlu bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, "3 haftadır kazanamıyorduk. Bu maçla galibiyet özlemimize son vermek istiyorduk ve bunu da başardık. Bizim hedefimiz ligin ilk yarısını ilk 5 içerisinde tamamlamak. Bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında buldukları golle galip geldiklerini ifade eden Demir, "Bu dakikaya kadar rakip beraberlik için oynamıştı. Sanki Trabzon’a 'beraberlik bize yeter' mantığı ile gelmişlerdi. Kalelerinde golü gördükten sonra açılmaya, eşitliği sağlamaya çalıştılar. Haliyle savunmalarında açık vermeye başladılar ve biz bu açıklardan yararlanmak için üst üste pozisyonlara girdik fakat aradığımız ikinci golü bulamadık" diye konuştu.

Demir, yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeleri halinde farklı sonuçla sahadan ayrılmalarının mümkün olduğunu anlatarak, oyuncuların sahada ellerinden geleni yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor