1461 Teknik direktörü Akçay ne dedi?

 PTT 1. Lig'de, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u sahasında 1-0 yenen 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Önemli bir galibiyet elde ettik" dedi.Akçay, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, "İlk 45 dakikada futbol adına çok şey denediğim

1461 Teknik direktörü Akçay ne dedi?

 PTT 1. Lig'de, TKİ Tavşanlı Linyitspor'u sahasında 1-0 yenen 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Önemli bir galibiyet elde ettik" dedi.

Akçay, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, "İlk 45 dakikada futbol adına çok şey denediğimizi ama ikinci yarıda özellikle bitime 20-25 dakika kala performansımızın düştüğünü söyleyebilirim. Buna rağmen tüm müsabaka boyunca her alanda istekli ve mücadeleci olmalarından dolayı futbolcularımı kutluyorum" dedi.

Galibiyetin yanı sıra futbolcularının performansı ve seyircilerin desteğinden dolayı mutlu olduğunu anlatan Akçay, "Önemli bir galibiyet elde ettik" ifadesini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor