1461 taraftarı göreve çağırdı

 MAÇ SAATİ 13. 30İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve geçen haftayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kapatarak çıkışa geçen temsilcimiz 1461 Trabzon, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.  Saat 13.00'da başlayacak olan

1461 taraftarı göreve çağırdı
 
MAÇ SAATİ 13. 30
İkinci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve geçen haftayı Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kapatarak çıkışa geçen temsilcimiz 1461 Trabzon, yarın kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.  Saat 13.00'da başlayacak olan bu karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bordo-Beyaz-Mavili takımımız, bu zorlu maçı kazanarak ilk 5 iddiasını sürdürmek ve zirve yarışından kopmak istemiyor. 1461 Trabzon'da Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu,"Taraftarların desteğiyle evimizde konuk edeceğimiz Yeni Malatya maçını kazanacağız" dedi. 
 
İKİ EKSİK VAR
Kart cezalısı Okan ve sakatlığı devam eden Mustafa'nın Yeni Malatya maçında forma giyemeyeceğini ifade eden Zıvalıoğlu, "Bu oyuncularımızın yokluğunu yerlerine oynayacak olan futbolcularımız aratmayacaktır. Ben takımıma güveniyorum. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında ellerinden geleni yapacaklarına inancım tam. Yeni Malatyaspor'a puan vermemek ve kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız. Hafta içerisinde bu maça çok iyi hazırlandık.  Bunda da hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
 
12. ADAMIMIZ GÖREVE
Zıvalıoğlu,1461 Trabzon'un hedefleri olan bir takım olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bu hedefleri başarabilmemiz için taraftarımızın manevi desteğine ihtiyacımız var. Hedefimize ulaşmak istiyorsak, taraftarımızdan Yeni Malatya maçında bizlere desteğini vermelerini istiyoruz. Onlardan 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Çünkü 12. adamımızın bize destek olması futbolcularımızı sahada daha da ateşleyecektir. Bunun için de yarın tüm futbol sevenleri Ahmet  Suat Özyazıcı Stadına Bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor