1461 startı verdi

1461 Trabzon'da yeni sezon hazırlıkları dün start aldı. Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Bordo-Mavi-Beyazlılar, dün genç oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlarken, takımda izinli oyuncuların 10 Temmuz'da çalışmalara katılıp tam

1461 startı verdi
1461 Trabzon'da yeni sezon hazırlıkları dün start aldı. Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Bordo-Mavi-Beyazlılar, dün genç oyuncularla yeni sezon hazırlıklarına başlarken, takımda izinli oyuncuların 10 Temmuz'da çalışmalara katılıp tam kadro yeni sezon hazırlıklarının gerçekleştirileceği ifade edildi. Bayrama kadar çalışmalarının ilk etabını Trabzon'da gerçekleştirecek olan 1461 Trabzon, bayram dönüş 2. etap hazırlıkları için Nevşehir'e gidecek.
 
Bordo-Mavili takımda futbol şube sorumlusu Yavuz Şanver, genç ağırlıklı bir kadro ile başarılı olmayı hedeflediklerini belirterek, "Çalışmalarımıza genç oyuncularla başladık. Yeni sezon öncesi genç bir kadro oluşturduk. Şuanda 1-2 takviye daha düşünüyoruz. Forvet mevkiinde bir arayışımız var. İhtiyaç olursa diğer bölgelere de takviye yapabiliriz. Genç ağırlıklı kadro oluşturduk ve inşallah gençlerimizle başarılı bir sezon geçiririz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor