1461, Ordu'dan çekinmiyor!

 Antrenör Ayhan Alemdaroğlu,  yaptığı açıklamada, ligde kendi yönetimindeki son 4 haftada Şanlıurfaspor ve Mersin İdman Yurdu deplasmanlarından galibiyetle döndüklerini, sahalarında Ankaraspor ve Adanaspor ile berabere kalarak 8 puan topladıklarını belirt

1461, Ordu'dan çekinmiyor!
 
Antrenör Ayhan Alemdaroğlu,  yaptığı açıklamada, ligde kendi yönetimindeki son 4 haftada Şanlıurfaspor ve Mersin İdman Yurdu deplasmanlarından galibiyetle döndüklerini, sahalarında Ankaraspor ve Adanaspor ile berabere kalarak 8 puan topladıklarını belirtti.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'ı yenerek bir üst tura yükseldiklerini ifade eden Alemdaroğlu, "Biz iyi bir takımız. Her takıma saygı duyuyoruz. Lider Orduspor'dan da hiçbir takımdan da çekinmiyoruz. Futbolcularım söylem değil, eylem yapıyorlar. Gereği neyse sahada yerine getiriyorlar" dedi.
 
Alemdaroğlu, takımın aile ortamı içinde iyi bir hava yakaladığını söyleyerek, "Amacımız Trabzonspor'a, Türk futboluna, milli takıma oyuncu yetiştirmek. Bunu yaparken ligde de üst sıralarda yer alan bir takım olmak istiyoruz. Oyuncularım yüreklerini ortaya koyuyorlar" diye konuştu.
 
Takımda Savaş ve Oktay'ın kart cezalısı, Mustafa Tiryaki'nin sakatlığı nedeniyle Orduspor maçında forma giyemeyeceğini dile getiren Alemdaroğlu, bu futbolcuların yerine oynayacak oyuncularına güvendiğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor