1461 mağlup olmak istemiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçı kazandıkları takdirde çok şey kazanacaklarını, mağlup olmaları halinde ise çok şey kaybedeceklerini söyledi. Koçhan, ya

1461 mağlup olmak istemiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçı kazandıkları takdirde çok şey kazanacaklarını, mağlup olmaları halinde ise çok şey kaybedeceklerini söyledi.

Koçhan, yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Kocaelispor'a farklı yenildiklerini belirterek, ''En kötü ihtimalle berabere kalarak bir puan almış olsaydık bizim için iyi olacaktı. Rakibimize farklı yenilmenin derinden üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu mağlubiyet ile ligde kalma umutlarımız da azalmaya başladı'' dedi.

Önlerinde 4 maçın kaldığını ve hafta sonu sahalarında play off mücadelesi veren Sakaryaspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Koçhan, ''Kalan dört maçımızı da kazanmak zorundayız. Bu maçlardan ilki olan Sakaryaspor engelini kayıpsız atlatmak istiyoruz. Kazandığımız takdir de çok şey kazanırız. Kaybetmemiz halinde ise çok şey kaybederiz. Bu bilinçle oynayacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor