1461 kötü gidişata dur diyecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bir an önce ligin alt sıralarından kurtulup yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde deplasmanda Eyüpspor ile 1-1

1461 kötü gidişata dur diyecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bir an önce ligin alt sıralarından kurtulup yükselişe geçmek istediklerini söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta içinde deplasmanda Eyüpspor ile 1-1 berabere kalıp 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Futbolcularımız galip gelmek için üstün gayret gösterdiler ama bizi 3 puana taşıyacak golü atamadık. Sonuçta deplasmanda alınan puan çok önemlidir'' dedi.

İkinci yarıdaki 4 maçta galip gelmeyi başaramadıklarını ifade eden Koçhan, ''Bu maçlarda üç beraberlik, bir de yenilgi aldık. Bize bir galibiyet lazım. Galibiyet alırsak gerisi gelecektir diye düşünüyoruz. Ligde hiç arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Bir an önce ligin alt sıralarından kurtulup yükselişe geçmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler