1461 iyi başlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Dardanelspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, rakipleri karşısında alacakları 3 puan ile 2. yarıya iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Özke, AA muhabirine yaptığı açı

1461 iyi başlamak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Dardanelspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Metin Özke, rakipleri karşısında alacakları 3 puan ile 2. yarıya iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Özke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batman Petrolspor'un orta saha oyuncusu Muhammet ile anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Her konuda anlaşma sağladığımız bu futbolcuya yarın imza attıracağız. Bunun dışında da transfer çalışmalarımız sürüyor. Hocamız İlyas Akçay'ın isteği doğrultusunda bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Takımın Trabzon'da kampa girdiğini, hafta sonu ikinci yarının ilk maçında Dardanelspor'u konuk edeceklerini de ifade eden Özke, ''İkinci yarının ilk maçı olması nedeniyle bu maç bizim için büyük önem taşıyor. Maçtan alacağımız 3 puan ile ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor