1461 ilerisi için umut verdi

 1461 Trabzonspor Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta ilk puanını aldı. Bordo mavililer zorlu Fethiyespor deplasmanında geriye düştüğü karşılaşmada 48. dakikada Zeki Yavru’nun attığı golle beraberliği sağladı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.1461 Trabzonspor

1461 ilerisi için umut verdi

 

1461 Trabzonspor Türkiye 2. Lig Kırmızı grupta ilk puanını aldı. Bordo mavililer zorlu Fethiyespor deplasmanında geriye düştüğü karşılaşmada 48. dakikada Zeki Yavru’nun attığı golle beraberliği sağladı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.1461 Trabzonspor beraberlik golünün bulduktan sonra Fethiyespor kalesine galibiyet için yüklendi ancak rakip kalecinin birazda gününde olması nedeniyle galibiyet golünü bulamadı.

İLERİSİ İÇİN UMUT VERDİLER

1461 Trabzonspor bu karşılaşmada oynadığı futbolla ilerisi için umut verdi. Trabzon temsilcisinde oyuncuların uyum sağlamaya başladığı görülürken yavaş yavaş Mustafa Akçay faktörünün ve oyun karakterinin  ortaya çıktığı da görüldü.Taraftarlar da takıma biraz daha sabır gösterilmesi gerektiğini ve takımın iyi yerlere geleceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor