1461 için çıkış vakti!

PTT 1. Lig'de son 4 maçında 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak zirve yarışında ağır yara alan 1461 Trabzon, gözünü bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı samsunspor maçına çevirdi. Karadeniz derbisinden üç puanla ayrılarak kötü gidişe dur demek isteyen pil

1461 için çıkış vakti!

PTT 1. Lig'de son 4 maçında 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak zirve yarışında ağır yara alan 1461 Trabzon, gözünü bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı samsunspor maçına çevirdi. Karadeniz derbisinden üç puanla ayrılarak kötü gidişe dur demek isteyen pilot kulüpte teknik patron Mustafa Reşit Akçay, oyuncularını bu zorlu 90 dakikaya motive ediyor.

Bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptıklarını bildiren Akçay, "Biz misyonumuz gereği her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ancak son 4 maçta bu kimliğimizin uzağında kaldık. Bu duruma Samsunspor maçında son vermek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor