1461 hedeflerini tüketiyor

 Ligde son oynadığı 4 maçta 10 puan kaybederek Süper Lig'e direkt çıkma şansını mucizelere bırakan 1461 Trabzon, play-off şansını da zora soktu Son haftalardaki puan kayıplarına Göztepe ile berabere kalarak bir yenisini daha ekleyen 1461 Trabzon’da morall

1461 hedeflerini tüketiyor

 

Ligde son oynadığı 4 maçta 10 puan kaybederek Süper Lig'e direkt çıkma şansını mucizelere bırakan 1461 Trabzon, play-off şansını da zora soktu
 
Son haftalardaki puan kayıplarına Göztepe ile berabere kalarak bir yenisini daha ekleyen 1461 Trabzon’da moraller bozuk. Ligde son oynadığı 4 maçta 10 puan kaybederek Süper Lig'e direkt çıkma şansı mucizelere bırakan 1461 Trabzon, play-off şansını da zora soktu. Başkan Suat Şen, Göztepe maçının kendileri için şansız bir maç olduğunu söyledi. Şen,  Göztepe karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Belki de sezonun en iyi oynadığımız maçlarından biriydi. İyi oyunumuzu maçın sonucuna yansıtamadık. Bizim için şansız bir maç oldu" dedi.
 
EN GÜÇLÜ ADAYIZ
Maçtan önce iki şeyi vurguladığını ifade eden Şen, "Birincisi 'özlenen, beklenen 1461 Trabzon'u izlettireceğiz', ikincisi de 'maçı kazanacağız' demiştim. İlki oldu ancak ikincisini gerçekleştiremedik. 1461 Trabzon, gönüllerde taht kurduğu futbolu oynadı. Kazanma adına ekstra gole ihtiyacı vardı. 2 şutumuz direkten döndü. Keyifli bir maçtı ancak galip gelemedik" diye konuştu. Son haftalarda kaybettikleri puanlar ile ligde ilk iki takım arasına girme şanslarının zayıfladığını söyleyen Şen, "Ancak play-off'un en güçlü adaylarından biriyiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler