1461 galibiyetle kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gelecek hafta sahasında Türk Telekomspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçı kazanarak ligde yukarılara çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon

1461 galibiyetle kapatmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gelecek hafta sahasında Türk Telekomspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçı kazanarak ligde yukarılara çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzon takımının asıl amacının Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek olduğunu anımsatarak, ''Mustafa Yumlu'yu Trabzonspor'un kadrosuna kattığımız için mutluyuz. Üzüldüğümüz konu ise takım olarak ligde iyi bir yerde değiliz'' dedi.

Transferlerin takıma katkı yapmadığını ifade eden Koçhan, şöyle devam etti:

     ''Savaş, Zeki, Ferhat'ın sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatması, Göksu'nun 2 maç, Fahrettin'in ise 4 maç cezalı duruma düşmesi takımı çok olumsuz etkiledi. Sezona teknik direktör Ahmet Özen ile başladık, daha sonra Sadi Tekelioğlu, son olarak İlyas Akçay takımın başına geldi. Böylesine sıkıntılı bir süreçten sonra takım olarak çok da kötü yerde değiliz. İlk devrenin son maçında Türk Telekomspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak ligde yukarılara doğru çıkmayı hedefliyoruz. Bu takıma kesinlikle bir golcü şart, devre arasında eksik bölgelerimize transferler yapacağız.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor