1461 amacına ulaştı

1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver,  geçen sezon 1461 Trabzon olarak çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Bu başarılı performanslarının karşılığını da fazlasıyla aldıklarını ifade eden Şanver, “Tek amacımız Trabzonspor’a yıldız aday

1461 amacına ulaştı
1461 Trabzon Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Şanver,  geçen sezon 1461 Trabzon olarak çok başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Bu başarılı performanslarının karşılığını da fazlasıyla aldıklarını ifade eden Şanver, “Tek amacımız Trabzonspor’a yıldız adayı futbolcular kazandırmaktı. Bordo-Mavili takıma kazandırdığımız oyuncularla da bunu başardık” dedi.
 
YİNE RENK KATACAĞIZ
Yeni sezonda da 1461 Trabzon’un aynı hedefte yola devam edeceğini kaydeden Şanver, “Hedefimiz önümüzdeki sezonda Trabzonspor’a yine en az 4-5 oyuncu katabilmektir. Bunun için gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Genç ve gelecek vadeden oyuncularımızı kadromuza katmaya devam edeceğiz. 1461 Trabzon, önümüzdeki sezonda lige renk katmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor