1461, 6 oyuncunun biletini kesti!

Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur maçında kendi evinde PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'a 2-1 yenilerek kupanın dışında kalan G.Saray'da büyük şok yaşanıyor. Bu sezon fazla forma şansı vermediği Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ceyhun Güls

1461, 6 oyuncunun biletini kesti!

Türkiye Ziraat Kupası 5. Tur maçında kendi evinde PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'a 2-1 yenilerek kupanın dışında kalan G.Saray'da büyük şok yaşanıyor. Bu sezon fazla forma şansı vermediği Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Çağlar Birinci, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım'ı ilk 11′de sahaya süren teknik direktör Fatih Terim, bu oyuncular sahada hiçbir varlık gösteremeyince 90 dakika sonunda adeta deliye döndü.
Maçın ardından yaptığı açıklamada, "G.Saray eleniyorsa sebebi bahanesi olamaz" diyen tecrübeli teknik adam bu sonucun, oyuncularına hayatları boyunca ders olması gerektiğini belirtti.
 
OCAK'TA OPERASYON SİNYALİ
1461 Trabzon karşısında alınan mağlubiyetin hafta sonu oynanacak F.Bahçe derbisine yansımayacağının altını çizen Terim, "Bu sonucun yansımaları Fenerbahçe maçına olmaz ama devre arasına olur" diye konuştu.
 
İŞTE YOLCULAR
Sarı-kırmızılı ekipte Ocak'ta gönderilecek isimlerin başında Sabri, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım gibi isimler geliyor. Sezona hazırlık kampında Terim'in gözüne giremeyen bu isimler dün akşamki maçla birlikte kredilerini tamamen tüketmiş oldu. Ujfalusi'nin ağır sakatlığı sonrası apar topar Lyon'dan transfer edilen Cris de kendisinden beklenen performansı hala gösterebilmiş değil. Dün akşamki maçta bir de penaltıya sebebiyet veren 35 yaşındaki oyuncu ile ara transfer döneminde yolların ayrılması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler