1461 19 maçtır yenilmiyor

İkinci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da geçtiğimiz pazar günü deplasmanda konuk olduğu Körfez Futbol Kulübü karşısında kaçan iki puanın üzüntüsü yaşanıyor. 19 maçtır yenilmezlik ünvanını sürdüren

1461 19 maçtır yenilmiyor

İkinci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da geçtiğimiz pazar günü deplasmanda konuk olduğu Körfez Futbol Kulübü karşısında kaçan iki puanın üzüntüsü yaşanıyor.

 

19 maçtır yenilmezlik ünvanını sürdüren Bordo-Mavili takımın Teknik Direktörü Mustafa Akçay, “Şampiyonluk yolunda Körfez Futbol Kulübü karşısında çok önemli bir iki puan kaybettik. Bu kayıp nedeniyle lider Bandırmaspor ile aramızdaki puan farkı 3’e çıktı. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önümüzde Altınorduspor’u konuk edeceğiz.

 

Bu maçta hedefimiz taraftarlarımızın desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılarak son iki haftaya moralli girmek. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu. Öte yandan sakat olması nedeniyle Körfez Futbol Kulübü maçında forma yiyemeyen Sefa, Mustafa Akbaş ve cezasını tamamlayan Göksü, Altınorduspor maçına sahadaki yerini alacak.

 

1461 Trabzon’da  kart sınırında ise Kaleci Fatih, A.Kadir, Özcan ve Mehmet bulunuyor. Sınırda olan bu oyuncuları kart görmemeleri konusunda Teknik Direktör Mustafa Akçay sık sık uyarıyor.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler