1461, 18 haftadır yenilmiyor

Son 18 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, lider Bandırmaspor’un puan kaybetmesiyle aradaki puan farkı bire indirdi 1461 TRABZON TARİH YAZIYORSpor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon

1461, 18 haftadır yenilmiyor

Son 18 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, lider Bandırmaspor’un puan kaybetmesiyle aradaki puan farkı bire indirdi

 

1461 TRABZON TARİH YAZIYOR

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da büyük seviç yaşanıyor.

 

Bordo-Mavililer, dün kendi sahasında Adıyamanspor’u attığı üç golle farklı mağlup ederek hem ikinci sıradaki yerini korudu hem de lider Bandırmaspor’un Kızılcahamamspor karşısında puan kaybetmesiyle aradaki puan farkını bire indirdi. Ligde son 18 haftadır yenilgi yüzü görmeyen  1461 Trabzon’da Teknik Direktör Mustafa Akçay,  kendilerinin kazandığı haftada lider Bandırmaspor’un puan kaybetmesin kendilerine ayrı bir mutluluk yaşattığını söyledi. 

 

Rakiplerinin  alt sırada olmasına rağmen çok iyi mücadele ettiklerini ancak futbolcularının ortaya koyduğu futbolla Adıyamanspor’u evine puansız gönderdiklerini ifade eden Akçay, “Son 18 maçta yenilgi yüzü görmeyerek hem puanımızı 45’e çıkardık hemde yeni bir tarih yazdık” dedi.

 

Teknik Patron Akçay, “Lider Bandırmaspor’un Kızılcahamamspor ile golsüz berabera kalması bizim sevincimizi ikiye katladı. Bu hafta sonu deplasmanda Körfez Futbol Kulübü’ne konuk olacağız. Bu mutluluğumuzu Körfez Futbol Kulübü karşısında alacağımız galibiyetle Süreceğimize inanıyorum.  Aramızda 4 puan fark bulunan rakibimizi yenerek galibiyetler serisini sürdüreceğiz.

Zor bir maç olacak ama 1461 Trabzon bu maçtan da 3 puan alacak güçtedir. Şampiyon olmak istiyorsak içerde ve dışarda her maçtan 3 puan almalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor