"1461 1. Lig'e yeniden çıkacak"

1461 Trabzon maça hazırlanıyor

"1461 1. Lig'e yeniden çıkacak"
Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan 1461 Trabzon, cumartesi günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda konuk edeceği Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyor.

Teknik Direktör Hüsnü Özkara yönetiminde, gerçekleşen sabah antrenmanı serbest koşu ile başladı. Daha sonra dönüşümlü koordinasyon ve dar alanda pas kontrol çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, gol ve şut çalışması ile sona erdi. Bordo-Mavi-Beyazlı ekip, bu akşam saat 17.00’da yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek. 

Yapılan çalışmalarla ilgili Teknik Direktörü Hüsnü Özkara Medya Merkezimize açıklamalarda bulundu. Özkara, yaptığı açıklamada,  “Yeni sezon çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kamp yaptığımız Erzurum’da ve kendi tesislerimizde oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele, hırs ve istekten memnunuz. Teknik ekip arkadaşlarımla birlikte takımımızı lige en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

Özkara, “Bu sezon birçok takım 2. Ligden 1. Lig’e çıkabilmek için kıyasıya bir mücadele verecek. O nedenle bu sezon oldukça enteresan, zorlu, çekişmeli ve bir o kadarda zevkli geçecek. Bu takımlara arasında 1461 Trabzon da olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor