146 gollü şike!

Play-Off maçında eşit puandaki iki takımdan Plateau, Akurba’yı 79-0; Police Machine de Babayaro FC’yi 67-0 mağlup etti. Nijerya Futbol Federasyonu, dört takımı birden men etti.Nijerya profesyonel ligine yükselmek isteyen Plato United Feeders ile Police Ma

146 gollü şike!

Play-Off maçında eşit puandaki iki takımdan Plateau, Akurba’yı 79-0; Police Machine de Babayaro FC’yi 67-0 mağlup etti. Nijerya Futbol Federasyonu, dört takımı birden men etti.

Nijerya profesyonel ligine yükselmek isteyen Plato United Feeders ile Police Machine takımları, Play-Offlar’da son haftaya aynı puanda girdi. Averaj hesaplarının yapıldığı haftada, ortaya futbol tarihine geçecek skorlar çıktı. United Feeders, Akurba’yı 79-0 mağlup etti. Police Machine ise Bubayaro karşısında sahadan 67-0 galip ayrıldı. İşin daha da ilginç yanı, Feeders’in 79 golün 72’sini maçın ikinci yarısında atmasıydı.

131 GOL İKİNCİ YARIDA

Police Machine takımı da 67 golün 61’ini ikinci yarıda rakip ağlara gönderdi. Ortaya çıkan skandal, Nijerya futbol federasyonunun büyük tepkisini çekti.
 Nijerya Federasyonu, söz konusu maçlarda yer alan 4 takıma da süresiz men cezası verdi. Yetkililer, ortaya inanılmaz sonuçların çıkmasında rolü olan herkesin büyük cezalara çarptırılacağı uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor