13 taraftar serbest

Taraftar gruplarına yönelik operasyonla gözaltına alınan Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın lideri Muzaffer Şirin'in de aralarında bulunduğu 13 kişi emniyet müdürlüğünden serbest bırakıldı. Adları gözaltı listesinde bulunan taraftarların yakalanması

13 taraftar serbest

Taraftar gruplarına yönelik operasyonla gözaltına alınan Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın lideri Muzaffer Şirin'in de aralarında bulunduğu 13 kişi emniyet müdürlüğünden serbest bırakıldı. Adları gözaltı listesinde bulunan taraftarların yakalanması için operasyonlar sürdürülüyor.
 
İstanbul başta olmak üzere 4 ayrı ilde, önceki gün taraftar gruplarına yönelik olarak yapılan operasyonlarda 83 kişi gözaltına alındı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifade işlemleri yapılan şüphelilerden 13 kişi savcılık talimatıyla emniyet müdürlüğünden serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın lideri Muzaffer Şirin de yeralıyor.
 
Ekiplerin, gözaltı listesinde adları bulunan kişileri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. Yetkililer, şüphelilerin yarın adliyeye sevk edileceğini serbest kalanlar ile yeni gözaltılar nedeniyle gözaltı sayısının değişebileceğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler