13 puan size yakışıyor mu!

 Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u devirip ligde galibiyet serisi başlatmak istiyor. Oyuncuları ile bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, artık kayıp istemediğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcının, "13 puan size yakışmıyor. Çok daha yukarıları

13 puan size yakışıyor mu!

 

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'u devirip ligde galibiyet serisi başlatmak istiyor. Oyuncuları ile bir toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş, artık kayıp istemediğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcının, "13 puan size yakışmıyor. Çok daha yukarılarını hak ediyoruz. Şanssız puanlar kaybettik. Akhisar maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmalıyız. Sizde bu kalite var. Sakatlıklar ve küçük hatalardan istediğimizi alamadık ama artık kalitenizi sahaya yansıtın" dediği bildirildi.
 
SAPARA 11'DE, COLMAN İÇİN KARAR BUGÜN
Fırtına'da iyileşen Sapara, bugün 11'e dönüyor. Cezalı Sol Bamba'nın yerine Mustafa forma giyecek. 18'e alınan Colman'ın onbirde oynayıp oynamayacağına ise Şenol Güneş karar verecek. 
 
3 MAÇTIR GÜLEMİYOR
Süper Lig'de en son 7. haftada Avni Aker'de Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup eden Trabzon, son üç maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken, Bursa'ya 1-0, MP Antalya'ya 2-1 yenildi. Geçen hafta evinde F.Bahçe'ye 2-1 yenilen Akhisar ise önceki hafta Sivas'ı deplasmanda aynı skorla devirdi.
 
2 GOLÜ OLAN YOK!
Bu sezon gol kısırlığı çeken Trabzonspor'un girdiği kriz istatistiklere de yansıdı. Ligin 10 haftasında 8 gol atabilen bordo-mavililerde 2 gol atan oyuncu yok. 8 gol de ayrı oyunculardan geldi. Volkan, Vittek, Henrique, Soner, Halil, Olcan, Sapara ve Adrian 1'er kez fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor