125 günlük hasret sona eriyor!

Hafta sonunda sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Trabzonspor, uzun bir aradan sonra taraftarıyla da buluşacak.UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grubuna İnter galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasın

125 günlük hasret sona eriyor!

Hafta sonunda sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Trabzonspor, uzun bir aradan sonra taraftarıyla da buluşacak.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grubuna İnter galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında, yarın sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk ederek bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak. Geçen sezonun 33. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 15 Mayıs'ta sahasında karşılaşan Trabzonspor, yarın yine aynı rakibi ile yapacağı maçla 125 gün sonra taraftarı önüne çıkacak.

Saha zemininde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Karadeniz ekibi, sahanın hazır olmasıyla birlikte kendi evinde mücadele etmeye başlayacak.

Ligin ilk haftasında Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan, ancak Şampiyonlar Ligi'nde 1-0'lık İnter galibiyeti ile moral bulan Karadeniz ekibi, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini de almayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımda yarın cezalı Burak ile sakatlıkları bulunan Tayfun, Piotr Brozek ve Barış Özbek forma giyemeyecek.

Karadeniz ekibinin yarınki karşılaşmaya, Tolga, Celustka, Mustafa Yumlu, Giray, Cech, Zokora, Adrian, Colman, Volkan Şen, Halil ve Henrique 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler