12 yaşındaki kız intihar etti

Adana’da 12 yaşındaki kız çocuğu, ailesinin motosiklet kazasında ölen akrabalarının cenazesine gitmesinden sonra evlerinin önündeki demir korkuluklara kendini iple asarak intihar etti.Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar

12 yaşındaki kız intihar etti

Adana’da 12 yaşındaki kız çocuğu, ailesinin motosiklet kazasında ölen akrabalarının cenazesine gitmesinden sonra evlerinin önündeki demir korkuluklara kendini iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Abdulbaki A., Kurban Bayramı’nın 1. gününde İstanbul’da motosiklet kazasında ölen akrabalarının 12 yaşındaki erkek çocuğunun cenaze törenine katılmak üzere yakınlarıyla birlikte mezarlığa gitti.

Abdulbaki A. 12 yaşındaki kızı Hatice A.’yı da evde bıraktı. Baba Abdulbaki A. ve akrabaları cenazeye katıldıktan sonra tekrar eve döndü.

YEĞENİNİ İPLE ASILDI BULDU

Baba A. eve gelmeden bakkala ekmek almak için gittiği sırada amca Abdullah A. ve eşi eve geldi. Evin bahçe kapısından içeri girdiklerinde amca A. yeğenini bahçe içindeki demir korkuluklara iple asılı halde buldu. Abdullah A. evden bıçak alarak eşinin yardımıyla ipi kesip yeğenini aşağı indirdi. Daha sonra da ambulans çağırdı.

Bu arada baba Abdulbaki A. da olay yerine geldi. Sağlık ekipleri kız çocuğuna müdahale edip kurtarmak istedi ancak Hatice A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine Hatice A.’nın üzerine beyaz bir perde örtüldü. Amca Abdullah A., yeğenini son bir kez daha görmek için perdeyi açıp ona dakikalarca baktı. Amcayı polisler sakinleştirdi.

BABA GÖRÜNCE DONDU KALDI

Babaannesi tarafından büyütülen çok sevdiği biricik kızının cansız bedenini yerde gören baba olduğu yerde donup kaldı. Baba kızının hemen yanı başında olduğu yere yığılarak yerinden hiç kıpırdamadı. Polisin ve sağlık ekiplerinin çalışmasını da olduğu yerden izleyip zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Kız çocuğunun cenazesi otopsi yapılması için cenaze aracıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis şimdi geride mektup da bırakmayan, ailesinin baskı uygulamadığını ileri sürdüğü 6. sınıf öğrencisi Hatice A.’nın ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor