12 Dev Adam Veda Etti

Türkiye Avrupa Şampiyonasındaki son şansını da kaçırdı. Sırbistan'a 68-67 yenilerek Dev Adamlar veda etti.(TBF) Litvanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Takım, bugün Sırbistan ile kader maçına çıkacak. Millilerimizin, çeyrek fin

12 Dev Adam Veda Etti

Türkiye Avrupa Şampiyonasındaki son şansını da kaçırdı. Sırbistan'a 68-67 yenilerek Dev Adamlar veda etti.

(TBF) Litvanya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Takım, bugün Sırbistan ile kader maçına çıkacak. Millilerimizin, çeyrek finale çıkabilmek için Sırbistan'ı mutlaka mağlup etmesi gerekirken aynı zamanda Litvanya'nın da Almanya'yı mağlup etmesi gerekiyor. Sırbistan'ın da çeyrek finale çıkabilmek için mutlaka millilerimizi mağlup etmesi gerekiyor. Her iki takım için de kader niteliği taşıyan bu karşılaşma TSİ 15.30'da başlayacak ve NTV Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

1.periyotSırbistan1811Türkiye
2.periyotSırbistan3527Türkiye
3.periyotSırbistan5653Türkiye
4.periyotSırbistan6867Türkiye

E Grubu'nun ikinci maçında Almanya karşısında beklemediği bir mağlubiyet alan 12 Dev Adam, bu mağlubiyet ile çeyrek final şansını zora sokarken, Sırbistan karşısında alacağı galibiyet ile Litvanya-Almanya sonucunun maçını bekleyecek.

A Millilerimiz, Sırbistan ile yaptığı 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmayı başardı. 2009 Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde F Grubu'nda Sırbistan ile karşılaşan A Milli Takımımız, normal süresi 64-64 sona eren karşılaşmada, uzatmada rakibine sayı attırmadı ve karşılaşmadan 69-64 galip ayrıldı.

YİNE 11 EYLÜL!

Geçtiğimiz yıl ülkemizde düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası'nda da Sırbistan ile yarı finalde karşılaşan 12 Dev Adam, maçın bitimine 4.3 saniye kala Kerem Tunçeri'nin attığı basketle karşılaşmayı 83-82 kazanarak, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası finali oynadı.

Millilerimiz, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da rakibiyle 11 Eylül'de karşılaşacak.2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Sırbistan ile yarı final maçını 11 Eylül'de yapan Türkiye, bu kez 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Finalleri'nde 2. tur E Grubu son maçında 11 Eylül'de rakibiyle karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor