12 Dev Adam Hırvatistan'ı ezdi geçti

Mücadeleye tutuk başlayan A Milli Erkek Takımımız, Oğuz Savaş'ın sayılarıyla skor üretirken savunmada oldukça dikkatliydi. İlk 5 dakika sonrasında Hidayet Türkoğlu'nun de devreye girmesiyle oyunda üstünlüğü eline alan Ay - Yıldızlılarımız, özellikle pota

12 Dev Adam Hırvatistan'ı ezdi geçti
Mücadeleye tutuk başlayan A Milli Erkek Takımımız, Oğuz Savaş'ın sayılarıyla skor üretirken savunmada oldukça dikkatliydi.
 
İlk 5 dakika sonrasında Hidayet Türkoğlu'nun de devreye girmesiyle oyunda üstünlüğü eline alan Ay - Yıldızlılarımız, özellikle pota altındaki etkili performansıyla ilk çeyreği 17-13 önde tamamladı. İkinci periyotun ilk 2 dakikasında iki takım da skor üretemezken daha sonra millilerimiz pota altı üstünlüğü sürdü. Oğuz Savaş bu bölümde de sayılar bulurken fark bir ara 8'e kadar çıktı (30-22). Hırvatlar, 6-0'lık seriyle durumu 30-28'e getirse de soyunma odasına 35-31'lik skorla gidildi.
 
İkinci devreye savunmadaki istekli ve etkili performansını sürdüren Milli Takımımız, Sinan Güler - Kenan Sipahi ikilisinin önderliğinde farkı 11'e kadar yükseltti (44-33). Bütün çeyrek boyunca sert savunmasını sürdüren, özellikle pota altında Hırvat uzunlara sayı şansı tanımayan Türkiye, Kenan Sipahi ve Ersan İlyasova'nın sayılarıyla son çeyreğe 19 sayı farkla, 60-41 önde girdi. Final periyotunda üstünlüğünü sürdüren, mücadeleden son ana kadar kopmayan Milli Takımımız, Hırvatistan'ı 81-52 mağlup ederek ikide iki yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor