11 Kilometre koşmayan...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bütün futbolcularından ofansif, hem de defansif anlamda takıma katkı yapmalarını istedi. Akçay, futbolcularının herhangi bir maçta 11 kilometreden fazla koşmaları gerektiğini belirterek şöyle dedi:"90 dakikalık

11 Kilometre koşmayan...

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bütün futbolcularından ofansif, hem de defansif anlamda takıma katkı yapmalarını istedi. Akçay, futbolcularının herhangi bir maçta 11 kilometreden fazla koşmaları gerektiğini belirterek şöyle dedi:

"90 dakikalık bir maçta toplamda yapılan 11 kilometre koşu benim için yetersiz. Sahada 15-20 metrelik topsuz alanda yapılan koşular futbolcuları yormaz. Ama takım arkadaşlarına destek anlamında katkı sağlar. Testler sonucunda istediğimiz seviyede olmayanlar formayı alamaz. Ayrıca tüm futbolcularımızın şehirle kaynaşması için elimizden geleni yapacağız."

Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, "11 kilometreyi koşmayan tribünde oynar" dediği hatırlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor