11 haftada 7 teknik direktör!

Türk futbolunda, özellikle teknik direktörler konusunda yaşanan istikrarsızlık devam ediyor. Süper Lig'de henüz 11'inci haftada olunmasına rağmen, 7 teknik adam ile yollar ayrıldı.   Gençlerbirliği'nde Stuart Baxter'ın yerine Mehmet Özdilek, Mersin İdman

11 haftada 7 teknik direktör!
Türk futbolunda, özellikle teknik direktörler konusunda yaşanan istikrarsızlık devam ediyor. Süper Lig'de henüz 11'inci haftada olunmasına rağmen, 7 teknik adam ile yollar ayrıldı.
 
Gençlerbirliği'nde Stuart Baxter'ın yerine Mehmet Özdilek, Mersin İdman Yurdu'nda Mesut Bakkal'ın yerine Bülent Korkmaz, Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın yerine Okan Buruk göreve geldi.
 
ESKİŞEHİR 2 KEZ DEĞİŞTİRDİ 
 
Sezona Michael Skibbe ile başlayan Eskişehirspor ise 11 haftada 3. ismi göreve getirdi. Skibbe'nin yerine İsmail Kartal'a görev verildi. Kartal'ın da ömrü kısa oldu ve 4 hafta sonra istifa etti. Es-Es bu hafta Samet Aybaba ile anlaştı.
 
SHOTA VE HAMZAOĞLU SÜRPRİZ OLDU 
 
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor, Shota ile yollarını ayırmış, takımı Sadi Tekelioğlu'na emanet etmişti. Trabzonspor hala bir teknik direktör arayışı içinde. Son olarak ise Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler