10. haftanın açılış maçı bu akşam

Saracoğlu’nda geçtiğimiz hafta Galatasaray ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 10. haftanın açılış maçında Bursaspor karşısında galibiyet arayacak.Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek.Karşılaşmayı galibiyetle tama

10. haftanın açılış maçı bu akşam

Saracoğlu’nda geçtiğimiz hafta Galatasaray ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 10. haftanın açılış maçında Bursaspor karşısında galibiyet arayacak.

Bursa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılaşmayı galibiyetle tamamlayıp lider Bursaspor’la arasındaki puan farkını 3’e indirmek isteyen Fenerbahçe’de, sakatlıkları süren Güiza, Dia, Niang, Selçuk Şahin ve Özer Hurmacı’nın yanı sıra İlhan Eker, Uğur Boral ile Galatasaray maçında cezalı duruma düşen Lugano da Bursaspor’a karşı takımdaki yerini alamayacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Niang’ın sakatlığında, Bursaspor karışısında Semih Şentürk’e ilk 11’de görev vermesi bekleniyor.

Son gülen Bursa...

Lig tarihinde bugüne kadar Bursaspor ile 82 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 41’inde galip gelirken, 28’inden beraberlik, 13’ünden ise mağlubiyetle ayrıldı. Rakibine karşı en farklı galibiyetini 2002-2003 sezonunun 13’üncü haftasında 7-1’lik skorla elde eden Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun 22. haftasında Saracoğlu’nda oynadıkları son maçı ise 3-2 kaybetmişti.

BURSASPOR-FENERBAHÇE

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 20:00

YAYIN: Lig TV -  HAKEM:Cüneyt Çakır

BURSASPOR: Ivankov, Mustafa Keçeli, Ömer, İbrahim, Vederson - Volkan, Ergiç, Batalla, Ozan, Turgay, Sercan

TEKNİK DİREKTÖR: ERTUĞRUL SAĞLAM

FENERBAHÇE: Volkan,Gökhan, Bilica, Yobo, Caner,  Mehmet Topuz, Emre, Kazım, Stoch,Alex, Semih

TEKNİK DİREKTÖR: AYKUT KOCAMAN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor