10 bin fitte Trabzonspor coşkusu

Ligde bu hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşan lider Trabzonspor, mağlup duruma düştüğü maçta rakibini 3-1 galip mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. , 2. dakikada Emre Güngör'ün golüyle 1-0  mağlup duruma düşen bordo mavililer  30. dakikada Bu

10 bin fitte Trabzonspor coşkusu


Ligde bu hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşan lider Trabzonspor, mağlup duruma düştüğü maçta rakibini 3-1 galip mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

, 2. dakikada Emre Güngör'ün golüyle 1-0  mağlup duruma düşen bordo mavililer  30. dakikada Burak'ın golüyle beraberliği yakaladı: 1-1 Bu golden 8 dakika sonra Selçuk’un ceza alın içersinde düşürülmesi ile kazanılan penaltı vuruşunu kullanan ilk golün sahibi Burak topu filelere göndererek Trabzonspor ‘u rahatlattı.

Fotoğraflar için tıklayın

Karşılaşma boyunca ortaya koyduğu muhteşem futbolla deplasmanda rakibini sahadan silen  Trabzonspor, 75. dakikada Jaja'nın golüyle durumu 3-1 yaptı.

Karşılaşma bu skorla sona ererken, Trabzonspor topladığı  33 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

THY ait Bolu adlı özel uçakla Gaziantep’den dönen Trabzonspor kafilesinde uçakta 10 bin feet’de büyük sevinç yaşandı.

Kafilede yer alan eski yöneticiler ve taraftarlar uçakta  teknik direktör Şenol Güneş,ve futbolcuları uzun süre alkışladı. Taraftarlar Trabzon’a dönüş yolculuğu sırasında  futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş lehine  “ Şenol Hoca sen bizim her şeyimizsin, En büyük Trabzon başka büyük büyük yok, Bize her yer Trabzon sloganlarıyla uçağı  inlettiler

Uçağın ön kısmında oturan yönetici teknik heyet ve futbolcular lehine uzun süre tezahürat yapılanca Serkan Balcı bulunduğu bölümden arka bölüme gelerek kafilede yer alan misafirlerle bir süre sohbet etti

Ayrıca bordo mavili yönetim de uçakta Antep baklavası dağıttırdı

Kafile saat 21:30 sularında Trabzon havalimanına ulaşırken bordo mavilileri burada  taraftar gurubu büyük bir coşkuyla karşıladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler