1. Lig'in adı artık böyle anılacak!

TRT Kurumu ile Bank Asya arasındaki 1. Lig'in isim sponsorluğu anlaşmasının sona erdiği belirtildi.TRT'den yapılan açıklamada, 1. futbol ligi isminin, yeni sponsorluk anlaşmasına kadar "TFF 1. Ligi" olarak tanımlanacağı bildirildi.TRT Genel Müdürlüğü'nden

1. Lig'in adı artık böyle anılacak!

TRT Kurumu ile Bank Asya arasındaki 1. Lig'in isim sponsorluğu anlaşmasının sona erdiği belirtildi.

TRT'den yapılan açıklamada, 1. futbol ligi isminin, yeni sponsorluk anlaşmasına kadar "TFF 1. Ligi" olarak tanımlanacağı bildirildi.

TRT Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, TRT Kurumu ile Bank Asya arasındaki 1. Lig'in isim sponsorluğu anlaşmasının sona erdiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bundan böyle söz konusu lig, TRT yayınlarında ve kamuoyu algısında, 'Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligi' olarak anılacaktır. Bu hafta sonu 29. hafta maçları oynanacaktır. Her hafta 9 karşılaşmadır. Normal olarak lig takvimi 34. hafta maçlarıyla sona erecektir. Sonrasında 5 maçlık play off serisi olacaktır. Böylece oynanacak 59 maçta lig geçici ismiyle anılacaktır. Önümüzdeki sezona kadar devam edecek 'Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligi' ismi, yeni sponsorluk anlaşmasından sonra değişecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler