1. Lig'de kriz devam ediyor!

Hala maç yayınları yapılamıyor

1. Lig'de kriz devam ediyor!
TFF 1. Lig’de lige verilen milli aranın ardından 3. hafta heyecanı bugün oynanacak birbirinden çekişmeli maçlarla başlayacak.

Ancak stada giden taraftarlar dışında bu heyecanı yaşamak imkansız. Birbirinden kaliteli 16 şehir takımının kapıştığı ligde yayın krizi halen giderilmiş değil.

Futbolseverler maçları bu hafta da TRT’den izleyemeyecek. Geriye ise tek ihtimal kalıyor. Duyarlı taraftarların bireysel olarak yaptıkları Periscope yayınları...

Yani taraftarlar bugün ekran başında olacak, ancak televizyon karşısında değil, bulabilirlerse Periscope linkleri üzerinden telefon ekranında. Maçları Periscope üzerinden takip etmek isteyenler, karşılaşma saatinde Twitter’daki arama motoru üzerinden takımların isimlerini yazıp link arayacaklar.

İşte heyecan verici 6 maçın programı.

Yiğidolar, Samsun deplasmanında!

6 gollü Mersin zaferiyle moral bulan Sivasspor, transfer yasağı nedeniyle güçsüz kalan Samsunspor deplasmanında. Osman Özköylü’nün takımı kadro dışı Beykan haricinde tam kadro. Karadeniz ekibinde ise olumsuz sonuç alınması halinde teknik direktör Engin Korukır’ın koltuğu sallantıda.

Yarenler hat-trick peşinde

Sezona ikide iki yaparak muhteşem giren Andre Santos’lu Bolu’nun konuğu Mersin İdmanyurdu... İlk 2 hafta rakiplerinden fark yiyen Güney ekibi eski oyuncularıyla anlaşsa da deplasmanda işi oldukça zor. Yarenler ise hat-trick peşinde.

Gakgoşlar’ın konuğu Ümraniye

Transfer yasağı bulunan Elazığspor, ilk 2 haftayı mağlup kapatmıştı. Gakgoşlar evinde konuk edeceği ligin yeni takımı Ümraniye karşısında siftah arıyor.1 puanlı İstabul ekibi de 1. Lig’deki ilk zaferini elde etmenin planlarını yapıyor.

Es Es, Tarzan avında!

Ligin uzak ara en favori takımı olarak gösterilen Eskişehirspor, zorlu Manisa deplasmanına gidiyor. Kırmızı-Siyahlılar’da Hürriyet ve Akaminko sakat. Ev sahibinde Berk kart cezalısı, Timur ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Malatya’nın aklı 9 puanda

İrfan Buz yönetiminde ilk iki haftayı zaferle kapatan Yeni Malatyaspor, sportif direktörlüğünü Ali Tandoğan’ın yaptığı Denizlispor’u yenip puanını 9’a çıkarmayı hedefliyor. Konuk ekipte kaleci Vedat dışında eksik yok. Denizli ise tam kadro.  

Urfa’da dev randevu

TFF 1. Lig’in iki ağır topu Şanlıurfaspor ve Giresunspor bugün GAP Arena’da sahne alıyor. Ceylanlar’da Cemil Adıcan cezalı. Konuk takımda ise Tarasovs sakat. Saat 20.00’daki maç, günün
en heyecanlı karşılaşmalarından.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler