1 Adrian 6 yerliye bedel!

Yerlilere yatırım yapan ve gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, elden çıkarttığı tek bir oyuncuyla, yeni transferlerin maliyetini büyük oranda karşılayacak. Trabzonspor’un bonservis bedelleri dışında yeni sezonda kadrosuna kattığı 6 oyu

1 Adrian 6 yerliye bedel!

Yerlilere yatırım yapan ve gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, elden çıkarttığı tek bir oyuncuyla, yeni transferlerin maliyetini büyük oranda karşılayacak. Trabzonspor’un bonservis bedelleri dışında yeni sezonda kadrosuna kattığı 6 oyuncuya ödeyeceği yıllık garanti 8.69 milyon TL.

2 MİLYON TL KAZANIYORDU
Dubai kulübü Al Nasr’a 3 milyon 200 bin euro karşılığında gönderilen Adrian’dan gelecek kaynak ise TL cinsinden 9.6 milyon lirayı buluyor. Bu para da Deniz, Serdar, Turgut, Gökhan, Anıl ve Serhat’ın yıllık garanti ücretinden daha yüksek bir bedele ulaşıyor. Adrian’ın yıllık kulüpten aldığı 2 milyon TL de bu miktara dahil edildiğinde miktar 11.6 milyon TL’ye ulaşıyor. Bu rakam da alınan 6 oyuncunun maç başı alacakları ücretler dahil 1 yıllık maliyetinin üzerinde bir kazanç elde edilmesi anlamına geliyor.

 
FUTBOLCU YILLIK G.Ü. (MİLYON TL)
Turgut D.Şahin    2.635
Deniz Yılmaz       1.995
Serdar Gürler       1.710
Anıl Taşdemir      0.850
Gökhan Karadeniz             0.360
Serhat Çakmak   0.114
TOPLAM: 8.69

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler