Sözcü'den büyük iftira!

Bayraktarın büyük oğlu Rahmi Bayraktar’ın 29 tane banka hesabının bulunduğu ifade edilen haberde bu banka hesaplarından yüklü miktarlarda para çıkışı yaptığını iddia etmişti. Hemen bu haberin ardından ise yalan çok geçmeden ortaya çıktı. Erdoğan Bayraktar

Sözcü'den büyük iftira!

Bayraktarın büyük oğlu Rahmi Bayraktar’ın 29 tane banka hesabının bulunduğu ifade edilen haberde bu banka hesaplarından yüklü miktarlarda para çıkışı yaptığını iddia etmişti. Hemen bu haberin ardından ise yalan çok geçmeden ortaya çıktı. Erdoğan Bayraktar’ın 17 Aralık operasyonunda aklandığı gibi oğlu Rahmi Bayraktar hakkında atılan iddialarda yalan çıktı.

Sözcü Gazetesi’nde yayınlanan tekzip metininde Rahmi Bayraktar’ın vekili olarak açıklamalara yer veren Av. Fatih Erdöl şu ifadelere yer verdi; “Sn. Rahmi Bayraktar’ın 29 tane baka hesabı bulunmadığı gibi var olan makul sayıdaki banka hesaplarında yüklü para giriş çıkışları da mavzu bahis değildir. Söz konusu husus belgelendirilmek suretiyle kanıtlanmıştır.

Kişinin şeref ve haysiyetine zarar verecek iftiralarda bulunma en ağır hukuk ihlallerinden birini teşkil etmektedir. İddiadan başka hiçbir somu delile dayanmadan yapılan ve müvekkilimin itibarını sarsacak nitelikte haberler müvekkilimin aleyhine çeşitli çevreler tarafından sistemli bir yıpratma kampanyası yürütüldüğünün göstergesidir. Sözü Gazetesi tarafından müvekkilimim yıllar içinde oluşmuş saygınlının, ticari itibarının ve marka değerinin bu şekilde gerçek dışı haberler ile zedelenmeye çalışılması değişik dönemlerde rastladığımı ve defalarca kınadığımız, son dönemlerde ise Sözü Gaztesi’nde sıklıkla tekrarlanan isnatlar, masa başı gazeteciliğin bir sürünü olarka çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış benzeri yayınlardan farkı olmayan ve kamuoyunu kasıtlı olarak müvekkilimin aleyhine yönlendirme çabası açık tezahürüdür”

11301316_10153328463964419_163593044_n-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler