Soylu Trabzon'a geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, 64. hükümete Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanmasının ardından il kez memleketi Trabzon'a geldi. Soylu'yu havalimanında AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon

Soylu Trabzon'a geldi

AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, 64. hükümete Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanmasının ardından il kez memleketi Trabzon'a geldi.

Soylu'yu havalimanında AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çok sayıda partili karşıladı. 

Soylu havalimanında yaptığı açıklamada sözlerine partilileri selamlayarak başlarken şu ifadeleri kullandı "Demokrasinin tüm aşamalarını tek tek hep beraber bir daha gördük. Seçimleri hep beraber geçirdik. Ve Allah nasip etti ülkenin hedeflerine ulaiabilmemiz için, dönüşümün gerçekleşmesi için 64. hükümet kuruldu. Bu milletimizin takdiridir. Hangi problem varsa, nerede bir sıkıntı varsa çözümü demorasi ve millettir.

soylu-001.jpg

Bugün öncelikle Trabzonumuz 64. hükümette kendini temsil edebilme fırsatı bulmuştur. Bunu net ifade etmeliyim, 2002 yılından beri her hükümette Trabzonumuz ve insanımız kendini yakışır şekilde ortaya koymuştur. Türkiye'nin içine düşürülmeye çalışıldığı durumdan sizlerin iradesi kurtarmıştır. Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Tüm Trabzonlu hemşerilerimiz, hedefimiz hükümet programımızın 2019 yılına tam tamına ulaşabilmesi, ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşabilmesidir. Seçim dönemlerinin öncesinde Trabzonlulara verdiğimiz sözler vardır. Bunların hepsinin büyük bir titizlikle yapmaya çalışacağız. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Biz sorumlulukla hizmetkar olacağımızın farkındayız. Trabzon bugün kendisini 64. hükümette en iyi şekilde temsil etmektedir. Bunun gururunu hep beraber yaşayacağız. Hem Trabzonumuz hem ülkemiz hem insanımız kazanacak. Başta Cumhurbaşkanımız,Başbakanımız olmak üzere herkese minnetkarlığımızı ifade etmek istiyorum. Çok çalışacağız,çok mücadele edeceğiz. Onurla geldiğimiz bu görevi zamanı geldiğinde onurla teslim etmeyi Allah'ın bize nasip etmesini diliyorum."

 

20151128235416.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem