Şota'nın yeni takımı!

Trabzonspor'da sezona başlayan ve kötü gidişin ardından görevinden ayrılan Şota Arveladze'nni yeni takımı belli olmak üzere.   Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dün gece oynanan UEFA U-17 Avrupa Şampiyonası'nın final maçının sürpriz bir konuğu vardı. Porteki

Şota'nın yeni takımı!
Trabzonspor'da sezona başlayan ve kötü gidişin ardından görevinden ayrılan Şota Arveladze'nni yeni takımı belli olmak üzere.
 
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dün gece oynanan UEFA U-17 Avrupa Şampiyonası'nın final maçının sürpriz bir konuğu vardı. Portekiz'in İspanya'yı penaltılarla yenerek kıtanın en büyüğü olduğu karşılaşmayı, 8KM Stadı'nda Şota Arveladze de takip etti. 
 
Maddi konularda ufak pürüzler 
 
Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak mücadeleye geldiği belirtilen 43 yaşındaki teknik adamın asıl geliş amacının ise bu olmadığı belirtildi. Azeri basını boşta olan Şota'nın Neftçi Bakü'yle görüştüğünü duyurdu. Taraflar arasında anlaşmanın yakın olduğu, ufak maddi pürüzlerin kaldığı, bunun ardından Şota Arveladze'nin Neftçi'nin yeni hocası olacağı ifade edildi. 
 
'Teklif gelsin, bakarız' 
 
Öte yandan Gürcü hoca maç sonrasında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. 'Azerbaycan'da takım çalıştırır mısınız?' sorusuna 'Davet olsun, bakarız' cevabını veren Şota, bu ülkede futbol hayatını sürdürmeye sıcak baktığını açıkça da dile getirmekten çekinmedi. Şu an Neftçi Bakü'nün başında geçici görevlendirmeyle bulunan teknik direktör Vali Gasimov'un kontratının da sona ermek üzere olduğu öğrenildi.   
 
Skorer

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor