Şota'dan Onur sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Rabotnicki ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.İŞTE SHOTA'NIN SÖZLERİ..."Geçen sene Onur 1 sene yoktu ve Trabzon iyi maçlar oynadı. Onur'un iyi ya da kötü olduğunu tartışmıyoruz. Yarın başka

Şota'dan Onur sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Rabotnicki ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE SHOTA'NIN SÖZLERİ...

"Geçen sene Onur 1 sene yoktu ve Trabzon iyi maçlar oynadı. Onur'un iyi ya da kötü olduğunu tartışmıyoruz. Yarın başka bir arkadaş görev alacak ve elinden geleni yapacak Trabzonspor için"

"Çok önemli bu maç. Ama maç bitmez. Onun için maça göre, ve maç var diye hareket etmek, karar almak kolay değil. Gerektiğini, doğrusunu yapmış olduk. Onur'a resmi olarak izin verildi. Bu 1. 2, gerçek sebebini soran yok bu ana kadar. Onur'un durumunun gerçek sebebi kendisi. Ben burada hoca olarak imzaladım. Eğer bu takımda hocanın, menajerin ihtiyacı yoksa, o zaman bizi niye getirdiniz? Resmi olarak davranıştan dolayı. Etik, sportif çizgileri geçmemeli kimse. Ne kadar başarılı, ne kadar efsane olsa bile. Ben de yaşadım. Burada birisi ile kavga amacımız değil, medyaya karşı ne gücümüz, ne de amacımız, istek var. Tekrar söylüyorum, etiği, kırmızı çizgileri geçmeyenler devam edecek"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor