Şota'dan mağlubiyet yorumu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir mağlubiyetinin ardından takımının performansını değerlendirdi.   Şota'nın açıklamalarından derlenenler; "İlk dakika yediğimiz gol var ve son dakikada kaçırdığımız penaltı var. Kesinlikle daha iyi oyn

Şota'dan mağlubiyet yorumu
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Başakşehir mağlubiyetinin ardından takımının performansını değerlendirdi.
 
Şota'nın açıklamalarından derlenenler;
"İlk dakika yediğimiz gol var ve son dakikada kaçırdığımız penaltı var. Kesinlikle daha iyi oynayabiliriz. Kaleye doğru gitmiyoruz, geri geliyoruz. O güven kolay gelmiyor. İkinci yarının son yirmi dakikasında Yusuf oyuna girince daha aktif olduk. Çok basit top kayıpları oluyor. Oyuncularımız motivasyonlarını kaybediyor. Kariyerinde belki penaltı kaçırmayan Cardozo penaltı kaçırdı. Futbolda güven lazım. Son dakikalarda ayakta kaldık ama ben daha fazlasını istiyorum. Bizde olmayan morali bu sonuç daha fazla bozdu. Tekrar söylüyorum bu zor durumdan çıkmak lazım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler